Over Dirk Schram

Na ruim 20 jaar actief en passief met horeca bezig geweest te zijn, vond ik het tijd om mijn passie voor speciale, unieke en geweldige dranken en aanverwante artikelen te delen en beschikbaar te maken in Nederland.

Ik ben door mijn ervaringen als (chef)kok, restauranteigenaar en persoonlijke passie voor eten & drinken in die afgelopen 20 jaar goed op de hoogte wat er allemaal te vinden is in de wereld. Althans, dat dacht ik.

Op enig moment ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van “craft distillery” “small batch” “artisanal” en dergelijke terminologiën en ik kwam er al vrij snel achter dat er een hele wereld te ontdekken viel!

In bijna alle uithoeken van de wereld zijn gepassioneerde mensen bezig met het vervaardigen van geweldige producten: vodka, gin, rum, whisk(e)y, tequila, bourbon, vermouth, likeuren, bitters en siropen. Dit doen ze veelal met lokale (biologische) ingrediënten, in ieder geval met heel veel liefde voor het vak en heel vaak ook nog eens met een goed oog voor design.

Toen ik deze bedrijven in kaart begon te brengen, begon het al snel te dagen: deze fantastische producten zouden meer mensen moeten leren kennen!

Een aantal van mijn ontdekkingen (allemaal zou onmogelijk zijn) wil ik beschikbaar maken voor de topgastronomie in Nederland en via die weg naar de liefhebbers en fijnproevers van dit land.

Het aanbod is (nu nog) gering, maar zal gaandeweg groeien en zal zeker niet altijd hetzelfde blijven, daarvoor vind ik dat er te veel moois te ontdekken valt!

Dirk Schram

Voor vragen, opmerkingen en suggesties ben ik altijd bereikbaar via dirk@dirkschram.com en telefonisch wanneer het uitkomt op
06-83677019.